Menu
Borch Advokater A/S Østre Havnevej 2. 4 sal, 5700 Svendborg Telefon: +45 62 21 01 01 CVR-nr. 29414610 post@borch-advokater.dk

Tæt på livet

Vi har fokus på dig som
det hele menneske

Læs mere om hvad der driver os

Tæt på livet

Vi er tæt på dig, når
det virkelig gælder

Gennem nærværende og personlige historier fra både klienter, medarbejdere og lokalsamfundet, kommer vi bag om det enkelte menneske. Oplev hvordan vi kommer tæt på livet med både op- og nedture.

Find din medarbejder

Tæt på klienten

Erik er selvstændig erhvervsdrivende og har været igennem en turbulent periode med både sygemelding og personlige udfordringer.

Læs Eriks historie om at komme ud på anden side, som et helt menneske.

Kom tæt på Erik

Tæt på medarbejderen

Katrine har formået at forene sin karriere som advokat med familielivet takket være en arbejdsplads, der omfavner og udvikler det hele menneske.

Læs Katrines historie om, hvordan det muligt for hende at være både en engageret mor og en dygtig advokat.

Kom tæt på Katrine

Tæt på lokalsamfundet

Midt i den globale nedlukning i 2020 stod Claus, direktør for Borgerforening Svendborg Teater, over for en udfordring, der truede teateret, kulturen og fællesskabet i Svendborg.

Læs Claus’ historie om, hvordan han omdannede en krise til ’5700 Summer’, Europas eneste festival i 2020.

Kom tæt på Claus

Tæt på Borch – Michael Vestergaard

Michael Vestergaard, partner hos Borch Advokater, har viet sit liv til juraen fra en ung alder med et klart mål om at hjælpe andre.

Læs Michaels historie om, hvordan han kombinerer juridisk ekspertise med et dybt engagement i at skabe bæredygtige lokalsamfund og en arbejdsplads, hvor medarbejdere kan trives som hele mennesker.

Kom tæt på Michael

Tæt på Borch – Henrik Dalegaard

Henrik Dalegaard, partner hos Borch, ser juridisk bistand som en mulighed for at gøre en reel forskel for mennesker i en ofte meget svær tid.

Læs om hans unikke tilgang, hvor empati og menneskelige værdier vejer lige så tungt som juridisk ekspertise.

Kom tæt på Henrik

Tæt på Borch – Miichael Nørregaard

Miichael Nørregaard, partner hos Borch Advokater, fandt sin passion for juraen i en sen alder og har siden dedikeret sig til at gøre en reel forskel for mennesker.

Læs Miichaels historie om, hvordan hans retfærdighedssans og engagement i det hele menneske har formet hans karriere og skabt en kultur, hvor både medarbejdere og klienter føler sig værdsat og trygge.

Kom tæt på Miichael

Partner, Advokat

Miichael Nørregaard

Som advokat og partner i Borch stiler Miichael efter gode og langvarige løsninger for klienterne. Hans fokus er tryghed, hvor jura, en pragmatisk tilgang og kommercielle forhold forenes. Miichaels virke er hovedsageligt inden for erhvervsretten (fast ejendom, selskabsret, virksomhedsoverdragelse, generationsskifte, generel virksomhedsrådgivning) samt enkelte privatretlige områder, herunder køb og salg af fast ejendom. Rådgivning fra Miichael er konstruktiv, forståelig og uden omsvøb. Såvel klientens som egen integritet er i højsædet.

Kontakt Miichael

+45 54 55 06 66 mno@borch-advokater.dk

Partner, Advokat

Mød partner og erhvervsadvokat Miichael Nørregaard