Menu
Borch Advokater A/S Østre Havnevej 2. 4 sal, 5700 Svendborg Telefon: +45 62 21 01 01 CVR-nr. 29414610 post@borch-advokater.dk

Kom tæt på Erik 

Erik er selvstændig erhvervsdrivende og har været igennem en turbulent periode med både sygemelding og personlige udfordringer. 
 
Læs Eriks historie om at overvinde modstand og komme ud på anden side som et helt menneske. 

Hør Erik fortælle sin historie

Afspil lyden

Hør Erik fortælle sin historie 

Miichael er meget tæt på mig, både som person, men også min familie og min virksomhed.

Fra personlige udfordringer til succes

Erik Johnsen, stifter af Klassisk Rengøring, er et eksempel på, hvordan personlige udfordringer og professionel støtte kan forenes til succes. Som dedikeret far til fire børn og en baggrund så varieret som akupunktør, skolelærer og ansættelse i det maritime, har Erik bevæget sig gennem livet med en særlig drivkraft og et ønske om altid at være på toppen.  

Diagnosticeret sent i livet med ADHD, forklarer Erik, “Jeg har altid vidst, jeg kunne utroligt meget. At få diagnosen ADHD har hjulpet mig med at sætte ord på min drivkraft.” Eriks personlige rejse har skærpet hans evner til at håndtere livets mange op- og nedture, herunder at balancere et krævende arbejdsliv med familielivet som far til fire. “Arbejdstiderne gjorde, at det var svært med min familie,” reflekterer han, som til sidst førte til en periode med stress og sygemelding.  

Det var i denne svære tid, at Erik fandt vejen til selvstændighed. “Nu vil jeg føre alt ud i livet, som jeg har lært,” siger han. Denne beslutning markerede starten på Klassik Rengøring, der begyndte i en kælder med en Nilfisk og en kost. I dag leder Erik en virksomhed med 20 medarbejdere. Det er et bevis på hans beslutsomhed og evne til at rejse sig efter modgang. 

Erik har fundet tryghed i livets op- og nedture

Gennem sin rejse har Erik haft partner Miichael Nørregaard ved sin side. “Borch Advokaterne er jo mennesker, og de står for nogle rigtig gode grundværdier, som passer overens med mine,” forklarer Erik. Han fremhæver den tryghed, tillid og det nære forhold til Miichael, som har været afgørende i både gode og svære tider.   

“Miichael har været rigtig god til at tage over på ting, som har været kompliceret for mig,” siger Erik. Miichaels empatiske tilgang i komplekse og meget personlige juridiske udfordringer som skilsmisse, testamente og forsikringssager, har gjort det muligt for Erik at fokusere på sig selv og på at drive og udvikle sin virksomhed. 

“Det at være i trygge rammer ved at sidde ved siden af Miichael gør bare, at der er styr på det,” siger Erik. Med vores støtte ser Erik positivt på fremtiden både for sin virksomhed og personlige liv. Samarbejdet har ikke blot lettet den juridiske byrde, men også styrket hans evne til at håndtere og finde tryghed i livets op- og nedture. Eriks historie viser, hvordan en juridisk partner, der omfavner det hele menneske, kan spille en afgørende rolle i både personlige og professionelle situationer.  

Fortsæt læsningen

Se alle nyheder