Menu
Borch Advokater A/S Østre Havnevej 2. 4 sal, 5700 Svendborg Telefon: +45 62 21 01 01 CVR-nr. 29414610 post@borch-advokater.dk

Erhverv

Juridisk ekspertise, der giver
tryghed til din forretning

Læs mere om hvad der driver os

Vores mission

Vores vigtigste opgave er at give vores klienter tryghed i hverdagen.

Vores mål er at sikre, at dine beslutninger bygger på et solidt juridisk fundament, så du kan drive og udvikle din virksomhed med ro i sindet. Vores team af dygtige specialister kan bl.a. hjælpe dig med at undgå ubehagelige overraskelser i dine kontrakter, sikre dig den bedste løsning i en konflikt til gavn for din forretning og give dig tryghed i forbindelse med dit køb og salg.

Vores værdiløfte

Hvordan kan vi bedst hjælpe dig?

01

Har du brug for hjælp
til dine aftaler?

Undgå konflikter og ubehagelige overraskelser. Hos Borch tager vi ansvaret for, at dine kontrakter er juridisk gennemarbejdet. Det giver dig tryghed for alt det med småt.

Læs mere om Borch

02

Har du brug for rådgivning
i dine konflikter?

Få den bedste løsning til gavn for din forretning. Hos Borch giver vi dig en pragmatisk tilgang og økonomisk overblik over sagen. Det giver dig tryghed i forløbet.

Se alle afdelinger

03

Har du brug for hjælp
til køb og salg?

Få en risikovurdering, så du ved, hvad du går ind til. Hos Borch tager vi ansvaret for, at dine køb og salg er juridisk gennemarbejdet. Det giver dig tryghed i din handel.

Se alle medarbejdere

Kom tæt på Erik

Erik er selvstændig erhvervsdrivende og har været igennem en turbulent periode med både sygemelding og personlige udfordringer. Se Eriks historie om at overvinde modstand og komme ud på anden side, som et helt menneske.

Se Eriks historie

Vores referencer

Vi tror på langvarige relationer. Her er et udpluk af vores gode referencer.

 • Erik Johnsen

  Klassisk Rengøring ApS

  "Borch Advokater og nærmere Miichael Nørregaards tilstedeværelse har været rigtig, rigtig trygt for mig i svære situationer og svære tider i livet."

 • Lars-Bo Christensen

  Jensen Metal A/S

  "Hver gang det lige kræver man læser en kontrakt grundigt igennem bruger jeg Borch. Jeg får ikke mange kontrakter over mit skrivebord, hvor jeg ikke har Borch til at læse dem igennem."

 • Walter Mygil

  Fynske Bank A/S

  "Michael er en kompetent advokat, umiddelbar som person og løsningsorienteret. Han er nem at snakke med, har en forståelse for vores sager og kender vores holdninger og politikker. Kommunikationen og respekten for hinanden dækker bankens behov 100%."

 • Frank Dreyer Thomsen

  Nova-Pack A/S

  "Borch har fingrene på pulsen i det lokale. Det har været utrolig vigtig for os at Michael Vestergaard har kunne bringe kompetencer fra hans netværk i spil og hjælpe os videre med f.eks. generationsskifte. Vi lægger meget vægt på at de er i byen og ikke bare samler alting i Odense."

 • Lars Christian Prytz

  "Borch har en empatiske tilgang til kunden, de tager hensyn. Jeg kan sige til Borch at “jeg har det ikke så godt i dag” og så finder de et bedre tidspunkt til at tale om tingene. Der sidder nogle af de gamle krager i advokatbranchen, der godt kan have lidt svært ved den del. De er vandt til en dagligdag som advokat, hvor det går efter deres præmisser."

Partner, Advokat (L)

Michael Vestergaard

Som advokat og partner i Borch Advokater har Michael sit fokus inden for erhvervsretten. Rådgivning fra Michael er pragmatisk og praktisk anvendelig, altid med juridisk og forretningsmæssig værdi for øjet. Han har specialiseret sig indenfor fast ejendom og er certificeret insolvensadvokat. Michaels ekspertise er yderligere forstærket gennem roller som medejer og direktør i flere ejendomsselskaber. Dette gør Michael til en essentiel partner for vores klienter.

Kontakt Michael

+45 29 92 53 61 mv@borch-advokater.dk

Partner, Advokat (L)

Mød partner og erhvervsadvokat (L) Michael Vestergaard