Menu
Borch Advokater A/S Østre Havnevej 2. 4 sal, 5700 Svendborg Telefon: +45 62 21 01 01 CVR-nr. 29414610 post@borch-advokater.dk

Tæt på Livet
i Rudkøbing

I Rudkøbing er vores arbejde hos Borch Advokater vævet ind i byens historie. Vi skaber værdi for byen, ved at forstå, støtte og styrke det lokale fællesskab, vi gennem generationer har været en del af.

Find os her:
Brogade 7 – 5900 Rudkøbing

Med vores lange historie i Rudkøbing der strækker sig over flere generationer, er vi mere end advokater. Vi er en del af byens væv, og det forpligter os til at støtte og bidrage til byens udvikling og fremtid.

Flere generationer på Brogade 7

Rudkøbing er mere end blot en købstad. Denne charmerende by med sine gamle købmandsgårde og brostensbelagte veje repræsenterer et lokalsamfund præget af tradition og fællesskab. Vi er stolte af at have været en del af denne historie i flere generationer, med vores adresse på Brogade 7.

Tradition og lokalt engagement

Vores historie i Rudkøbing, der går mere end 100 år tilbage, afspejler vores dybe forankring i byen og lokalsamfundet. Vores bidrag er mere end blot økonomisk, vi yder rådgivning og støtte, til foreninger og fællesskaber, hvilket afspejler vores forpligtigelse til Rudkøbings vækst og udvikling.

Et bredt netværk af samarbejdspartnere

I Rudkøbing har vi skabt et omfattende netværk, der spænder fra Turist- og erhvervsforeningen Langeland til Langelands Håndværker- og industriforening og Rudkøbing Handelsstand. Vores involvering i disse organisationer viser vores dedikation til at styrke både erhvervslivet og fællesskabet.

Et hjerte for lokalsamfundet

Hos Borch Advokater i Rudkøbing, finder du en kombination af juridisk ekspertise og et hjerte for lokalsamfundet, der går flere generationer tilbage. Vi står klar til at støtte og rådgive, og vores dør står altid åben for byens borgere og virksomheder.

Har du lyst til at læse mere om de netværk, organisationer og foreninger, som vi støtter og er en del af?

Turist- og erhvervsforeningen Langeland
Langelands Håndværker- og industriforening
Rudkøbing Handelsstandsstandsforening

Andre afdelinger

Vi er overbeviste om, at når vi investerer i og styrker de fællesskaber, vi er en del af, så bidrager vi til bæredygtige lokalsamfund.

Læs mere om vores andre afdelinger

Mød vores team i Rudkøbing

 • Partner, Advokat (L)

  Henrik Dalegaard

  Partner og specialist i privatret

  Se profil
 • Partner, Advokat (L)

  Michael Vestergaard

  Partner og erhvervsadvokat

  Se profil
 • Partner, Advokat

  Miichael Nørregaard

  Partner og erhvervsadvokat

  Se profil