Menu
Borch Advokater A/S Østre Havnevej 2. 4 sal, 5700 Svendborg Telefon: +45 62 21 01 01 CVR-nr. 29414610 post@borch-advokater.dk

Vores afdelinger

Vi er tæt på dig og dit
lokalsamfund

Læs mere om hvad der driver os

Vores vision

Vores vision er at skabe stærke
bæredygtige lokalsamfund

Vi er overbeviste om, at når vi investerer i og styrker de fællesskaber, vi er en del af, så bidrager vi til bæredygtige lokalsamfund. Vi er forpligtet til denne vision, fordi vi tror på, at et stærkt lokalsamfund er rygraden for vores egen og vores klienters succes.

Svendborg

Vores kontor i Svendborg, placeret ved den smukke havnefront, er dybt integreret i byens liv. Vi går ud over traditionel juridisk rådgivning, og er aktivt engageret i lokalsamfundet gennem støtte til kultur og sport. Vi forstår vigtigheden af at forbinde jura med det lokale liv, hvilket gør os til mere end advokater – vi er en del af Svendborgs vækst og udvikling.

Læs mere om vores afdeling i Svendborg

Assens

Vores afdeling i Assens er et vigtigt led i byens kultur- og erhvervsliv. Vi ser stort potentiale i byen og derfor handler vores engagement i Assens om mere end blot juridisk rådgivning, det handler om aktivt at deltage i og bidrage til byens fremtid.

Læs mere om vores afdeling i Assens

Rudkøbing

Med en historie i Rudkøbing, der går over flere generationer tilbage, er vores forpligtelse til områdets udvikling ikke kun professionel, men også personlig. Vores dedikation til Langeland går ud over juraen, vi er drevet af at styrke både det lokale erhvervsliv og fællesskab på øen.

Læs mere om vores afdeling i Rudkøbing

Faaborg

I en by rig på kultur og natur er vores engagement stor og forstærket gennem langvarige personlige relationer og en aktiv deltagelse i det lokale liv. Med en langvarig forankring i byen, bringer vores team i Faaborg ikke kun ekspertise, men en ægte passion for at styrke samfundet og dets borgere.

Læs mere om vores afdeling i Faaborg

Nyborg

Hos Borch Advokater ser vi stort potentiale i Nyborg og vi agter at involvere os yderligere i det lokale liv. Vores team bringer juridisk indsigt og et oprigtigt engagement i at styrke bylivets forskellige aspekter, fra erhverv til kultur. Som i alle andre byer hvor Borch Advokater er til stede, ønsker vi at bidrage aktivt til byens vækst og udvikling.

Læs mere om vores afdeling i Nyborg

Partner, Advokat (L)

Henrik Dalegaard

Som dedikeret advokat og partner hos Borch Advokater leder Henrik teamet for privatret. Henrik har specialiseret sig i fast ejendom, dødsbobehandling, arv og generationsskifte. Med en lang karriere i advokatbranchen – dog med en kort periode som direktør i en ejendomskoncern – er Henrik drevet af en alsidig arbejdsdag, hvor der er mulighed for at gøre en reel forskel for mennesker. Ud over hans advokatarbejde, besidder Henrik betydelig bestyrelseserfaring, herunder fra sin rolle som bestyrelsesformand i en lokal forsikringsforening med 18.000 medlemmer.

Kontakt Henrik

+45 91 89 24 84 hd@borch-advokater.dk

Partner, Advokat (L)

Mød partner og specialist i privatret (L) Henrik Dalegaard