Menu
Borch Advokater A/S Østre Havnevej 2. 4 sal, 5700 Svendborg Telefon: +45 62 21 01 01 CVR-nr. 29414610 post@borch-advokater.dk

Tæt på Livet
i Faaborg 

Opdag, hvordan vi hos Borch Advokater skaber positive forandringer i Faaborg og er med til at forme byens vækst og udvikling. 

Find os her:
Vestergade 4a – 5600 Faaborg

Faaborg er ikke bare et kontor for os. Det er et sted, hvor vi lever vores værdier og vores vision om at skabe stærke bæredygtige lokalsamfund.

Faaborg: En historisk by 

Faaborg, er et billede på sydfynsk charme. Med Det Sydfynske Øhav som forhave og Svanninge Bakker i baghaven, tilbyder byen en enestående kombination af natur og kultur. De brostensbelagte gader, velbevarede gamle købmandsgårde, og det ikoniske Klokketårn fortæller om byens rige historie og skønhed. 

Vores personlige rødder i Faaborg 

Partneren hos Borch Advokater, Michael Vestergaard, har en personlig forbindelse til Faaborg, hvilket bringer en særlig tilknytning til byen og området. Både barndomsvenner, skolekammerater og langvarige erhvervsrelationer har formet og styrket vores engagement i byen. 

Engagement i lokalsamfundet 

Vi involverer os aktivt i Faaborg med støtte til lokale håndboldforeninger og mindre virksomheder. Vores arbejde handler ikke kun om forretning, vi tror på at give tilbage til de samfund, som vi er en del af – ofte igennem pro bono-arbejde. 

Et stærkt erhvervsnetværk 

Med en aktiv rolle i Erhverv Midtfyn og et godt samarbejde med Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd, udvider vi vores netværk og styrker vores relationer til de mange virksomheder i området. Vi er med til at understøtte den lokale økonomi og er en del af et større erhvervsfællesskab. 

Et team med dybde og erfaring 

Med 20 års erfaring i at drive et stort advokatkontor i Faaborg, har vi en solid forståelse for både de lokale og regionale behov. Hos Borch Advokater i Faaborg finder du et team på 8 mand, hvor professionel rådgivning går hånd i hånd med et hjerte for Faaborg og Midtfyn. 

Har du lyst til at læse mere om de netværk, organisationer og foreninger, som vi støtter og er en del af? 

Faaborg ØH 
Faaborg – Midtfyn erhvervsråd 
Faaborg Golfklub
Erhverv Midtfyn 

Andre afdelinger

Vi er overbeviste om, at når vi investerer i og styrker de fællesskaber, vi er en del af, så bidrager vi til bæredygtige lokalsamfund. 

Læs mere om vores andre afdelinger 

Mød vores team i Faaborg

 • Partner, Advokat

  Miichael Nørregaard

  Partner og erhvervsadvokat

  Se profil
 • Partner, Advokat (L)

  Michael Vestergaard

  Partner og erhvervsadvokat

  Se profil
 • Partner, Advokat (L)

  Henrik Dalegaard

  Partner og specialist i privatret

  Se profil
 • Advokatsekretær

  Laila Glasdam