Menu
Borch Advokater A/S Østre Havnevej 2. 4 sal, 5700 Svendborg Telefon: +45 62 21 01 01 CVR-nr. 29414610 post@borch-advokater.dk

Privat

Personlig juridisk rådgivning
i livets vigtige øjeblikke

Læs mere om hvad der driver os

Vores mission

Vores vigtigste opgave er at give vores klienter tryghed i hverdagen.

Juridisk bistand og sparring er mere end blot papirarbejde – det er en del af de vigtige øjeblikke i dit liv. Vores team af dygtige specialister kan bl.a. hjælpe dig med at sikre dine efterladte bedst muligt, den korrekte fordeling af arven og en ejendomshandel uden ubehagelige overraskelser.

Vores værdiløfte

Hvordan kan vi bedst hjælpe dig?

01

Vil du sikre din arv?

Sikre dine efterladte bedst muligt. Hos Borch udarbejder vi et testamente, der imødekommer dine ønsker. Det giver tryghed for dig og dine efterladte.

Læs mere om Borch

02

Vil du købe eller sælge?

Få en ejendomshandel uden ubehagelige overraskelser. Hos Borch sørger vi for, at købsaftalen er gennemarbejdet. Det giver dig tryghed i din handel.

Se alle afdelinger

03

Vil du have hjælp til et dødsbo?

Undgå faldgruber og få den korrekte fordeling af arven. Hos Borch styrer vi processen i mål og sikrer den rigtige håndtering af dødsboet. Det giver tryghed til arvingerne.

Se alle medarbejdere

Kom tæt på Erik

Erik er selvstændig erhvervsdrivende og har været igennem en turbulent periode med både sygemelding og personlige udfordringer. Se Eriks historie om at overvinde modstand og komme ud på anden side, som et helt menneske.

Se Eriks historie

Advokat

Katrine Bech Jensen

Katrine er en vigtig del af vores team, hvor hun som advokat har specialiseret sig i privatret. Hendes faglige ekspertise spænder således over dødsbobehandling, udarbejdelse af testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter. Katrine tilbyder altid nærværende, faglig og professionel rådgivning til sine klienter, hvor hun sikrer, at de føler sig trygge og velinformeret igennem hele processen.

Kontakt Katrine

+45 78 79 79 10 kj@borch-advokater.dk

Advokat

Mød specialist i privatret