Menu
Borch Advokater A/S Østre Havnevej 2. 4 sal, 5700 Svendborg Telefon: +45 62 21 01 01 CVR-nr. 29414610 post@borch-advokater.dk

Tæt på Livet
i Assens

Vores arbejde i Assens går ud over juridisk rådgivning. Hos Borch Advokater er vi dedikerede til at styrke byens fællesskab og udvikling.

Find os her:
Østergade 5 – 5610 Assens

Vores arbejde her byen er ikke kun et erhvervsmæssigt ansvar, men en mulighed for at bidrage, støtte og forme byens spændende fremtid.

Assens: En by i vækst og forandring
Byens atmosfære er præget af kulturstedet Tobaksgaarden og en spændende blanding af detail, kunst og kultur. Assens’ 500-års jubilæum i 2024 fremhæver byens lange og stolte historie. De toppede brosten og de smukke gamle købmandsgårde, sammen med den imponerende udsigt over Lillebælt, udgør perfekte rammer for vores kontor på Østergade 5.

Engagement og udvikling i Assens
Vi bidrager aktivt i diverse foreninger og er en del af byens erhvervsliv. Vores arbejde i Assens er forankret i lokale netværk som Udvikling Assens og Assens Handelsstandsforening. Vi er engagerede i at skabe værdi og vækst, både i erhvervslivet og for den enkelte borger.

Netværk og personlige relationer
Vores forbindelse til Assens er både professionel og personlig. Vores dygtige kollega Bjarne, som er fra Assens kommune, har styrket vores tilknytning og muligheder i byen, hvor Michael Vestergaard, en af vores partnere, også har etableret værdifulde relationer som fremmer byens vækst.

Potentialet og fremtiden i Assens
Vi ser et stort potentiale i Assens og vi har store ambitioner om at udvide vores tilstedeværelse i byen og er klar til at tage vores engagement til det næste niveau. For os er det vigtigt, at vores adresse ikke kun er et kontor, men et sted med lys, liv og sjæl. Vi er engagerede i at skabe værdi og vækst i Assens, med et fokus på både professionel juridisk ekspertise og dybtgående lokalt engagement.

Har du lyst til at læse mere om de netværk, organisationer og foreninger, som vi støtter og er en del af? 

Udvikling Assens
Assens Handelsstandsforening
Assens Håndværk & Industri Forening

Andre afdelinger

Vi er overbeviste om, at når vi investerer i og styrker de fællesskaber, vi er en del af, så bidrager vi til bæredygtige lokalsamfund.

Læs mere om vores andre afdelinger

Mød vores team i Assens

 • Partner, Advokat

  Miichael Nørregaard

  Partner og erhvervsadvokat

  Se profil
 • Partner, Advokat (L)

  Michael Vestergaard

  Partner og erhvervsadvokat

  Se profil
 • Partner, Advokat (L)

  Henrik Dalegaard

  Partner og specialist i privatret

  Se profil
 • Advokatsekretær

  Berit Clausen Heidtmann

  Advokatsekretær

  Se profil
 • Relations- og marketingansvarlig

  Bjarne Skov Bækkelund

  Relations- og marketingansvarlig

  Se profil