Menu
Borch Advokater A/S Østre Havnevej 2. 4 sal, 5700 Svendborg Telefon: +45 62 21 01 01 CVR-nr. 29414610 post@borch-advokater.dk

Tæt på Livet
i Nyborg

Læs, hvordan vi er dedikeret til at styrke Nyborgs lokale samfund gennem personligt engagement og professionel rådgivning.

Find os her:
Nørregade 28 – 5800 Nyborg

Vores engagement i Nyborg afspejler vores tro på byens potentiale. Vi er stolte af at bidrage til byens vækst og udvikling.”

Nyborgs rige historie
Nyborg, kendt for sit historiske slot og kirke, er en by rig på kultur. Den ældste kongeborg i Norden og Danmarks ældste friluftsteater vidner om en by, der ikke blot værner om sin historie, men også omfavner nutiden. Nyborgs placering gør byen til en attraktiv destination for både turisme og erhvervsliv.

Engagementet i Nyborg
Vi er aktive medlemmer af Østfyns Erhvervsråd og Erhvervsklub, og har etableret stærke relationer til lokale banker og andre samarbejdspartnere. Vi værdsætter det lokale fællesskab og forstår vigtigheden af at være tæt på byens borgere og de virksomheder, som vi arbejder med og for.

Lokal forankring er vores DNA
Nyborg er som vores andre kontorer i gamle købstæder hjemsted for mange små og mellemstore virksomheder, der sætter pris på nærvær og lokal juridisk rådgivning. Vores mål er at være der for både borgere og virksomheder, ved at støtte og være en integreret og værdsat del af deres hverdag.

Netværk der skaber udvikling
Gennem vores deltagelse i erhvervsnetværk skaber vi værdifulde relationer, der gavner både vores klienter og lokalsamfundet. Vores investering i byen afspejler vores engagement i at skabe nye muligheder og vores ambition om at skabe liv og bidrage positivt til byens vækst.

Har du lyst til at læse mere om de netværk, organisationer og foreninger, som vi støtter og er en del af?

Østfyns Erhvervsråd
Østfyns Erhvervsklub

Andre afdelinger

Vi er overbeviste om, at når vi investerer i og styrker de fællesskaber, vi er en del af, så bidrager vi til bæredygtige lokalsamfund.

Læs mere om vores andre afdelinger

Mød vores team i Nyborg

 • Partner, Advokat (L)

  Henrik Dalegaard

  Partner og specialist i privatret

  Se profil
 • Partner, Advokat (L)

  Michael Vestergaard

  Partner og erhvervsadvokat

  Se profil
 • Partner, Advokat

  Miichael Nørregaard

  Partner og erhvervsadvokat

  Se profil