Menu
Borch Advokater A/S Østre Havnevej 2. 4 sal, 5700 Svendborg Telefon: +45 62 21 01 01 CVR-nr. 29414610 post@borch-advokater.dk

Kom tæt på Michael 

Michael Vestergaard, partner hos Borch Advokater, har viet sit liv til juraen fra en ung alder med et klart mål om at hjælpe andre. 
 
Læs Michaels historie om, hvordan han kombinerer juridisk ekspertise med et dybt engagement i at skabe bæredygtige lokalsamfund og en arbejdsplads, hvor medarbejdere kan trives som hele mennesker. 

Hør Michael fortælle sin historie

Afspil lydfil

Hør Michael fortælle sin historie 

At få skabt plads til, at man kan være det hele menneske, det giver nogle super glade medarbejdere, som yder det ekstra der skal til, og bliver den bedste version af sig selv

En livslang dedikation til juraen

Michael Vestergaard, partner i Borch Advokater, har altid vidst, at han ville være advokat. Fra en ung alder vidste han, at han ville hjælpe folk gennem juraen. “Jeg har ville være advokat siden jeg gik i femte/sjette klasse… Jeg kan ikke huske, jeg har overvejet andre jobs,” deler Michael. Det har drevet hans karriere, hvor han har specialiseret sig i erhvervsret med et særligt fokus på at sikre juridisk og forretningsmæssig værdi. 

Michael ønsker at give sine klienter mere end juridisk rådgivning, særligt en følelse af tryghed og forståelse. “Lysten og ønsket om at hjælpe andre mennesker i forskellige situationer med råd og vejledning… den anerkendelse, der ligger i, at folk bliver glade for at få de råd og den vejledning,” forklarer han.  

Til trods for de udfordringer, der følger med advokatbranchen, som det tunge ansvar og det periodiske arbejdspres, finder Michael stor tilfredsstillelse i sit arbejde, især når han kan redde virksomheder fra f.eks. konkurs. “Simpelthen konkurstruede virksomheder, hvor man ved råd og vejledning, brug af netværk og juridiske kompetencer lykkes med at få fået rekonstrueret virksomheden, så den kommer ud på den anden side og kan trække vejret,” fastslår han. 

Michaels vision for Borch og lokalsamfundet

Michael har også en dyb forpligtelse til lokalsamfundet, hvilket kan ses i hans engagement i kulturelle og erhvervsmæssige aktiviteter. “Når vi involveres i kulturlivet, så er det jo et bevidst valg fra vores side af. Vi har et ønske om at være med til at skabe bæredygtige lokalsamfund,” forklarer han. Denne tilgang styrker både vores relation til det lokale liv og bidrager til en følelse af fællesskab og gensidig støtte. 

Hen over årene har Michaels fokus skiftet fra primært at fokusere på faglighed til også at udvikle Borch som organisation. “Det at udvikle forretningen… det er det, der virkelig giver mig energi,” siger Michael. Han drømmer om at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne føler sig værdsat, og der er plads til at være hele mennesker. 

Når Michael ser mod fremtiden, håber han at efterlade en virksomhed, der er stærkere, mere integreret i lokalsamfundet og med medarbejdere der trives bedre end nogensinde før. “Jeg håber, vi har fået skabt, fastholdt og videreudviklet denne kultur, hvor der er plads til, at man kan være det hele menneske” siger han. Michael håber, at hans indflydelse vil være en af varig karakter, hvor Borch bliver et synonym for tryghed – både for klienter og medarbejdere. 

Fortsæt læsningen

Se alle nyheder