Menu
Borch Advokater A/S Østre Havnevej 2. 4 sal, 5700 Svendborg Telefon: +45 62 21 01 01 CVR-nr. 29414610 post@borch-advokater.dk

Kom tæt på Miichael 

Miichael Nørregaard, partner hos Borch Advokater, fandt sin passion for juraen i en sen alder og har siden dedikeret sig til at gøre en reel forskel for mennesker.  
 
Læs Miichaels historie om, hvordan hans retfærdighedssans og engagement i det hele menneske har formet hans karriere og skabt en kultur, hvor både medarbejdere og klienter føler sig værdsat og trygge. 

Hør Miichael fortælle sin historie

Afspil lydfil

Hør Miichael fortælle sin historie 

Når vi siger, vi er tæt på livet, så mener vi det

Drevet af retfærdighed og nærvær

Miichael Nørregaard, partner hos Borch Advokater, opdagede sit kald til juraen i en relativ sen alder. Hans rejse begyndte langt fra retssalene – som søn af en bagermester på Tåsinge, hvor han oprindeligt troede, han skulle følge i sin fars fodspor. Men en inspirerende advokat ændrede alt: “Jeg blev undervist af en advokat i Århus, som var en suveræn formidler og gjorde erhvervsret rigtig spændende. Så der var jeg solgt,” fortæller Miichael om sin vej til advokatprofessionen. 

Han er drevet af en dybfølt retfærdighedssans, og hans ønske om at hjælpe dem, der står svagt. Det er kernen i hans juridiske praksis. “Jeg hader uretfærdighed. Så hvis jeg kan hjælpe mennesker med juraen som redskab, så er det win-win,” forklarer Michael, der ser juraen som et middel til at rette op på de skævheder, der findes i samfundet. 

Hos os er Miichael kendt for sin nærværende tilgang, både i og uden for juraen. Han lægger vægt på at skabe et arbejdsmiljø, hvor både medarbejdere og klienter føler sig trygge og værdsatte. “Det primære er medarbejderne, at vi har det godt på jobbet, at der er rart at være her,” siger han og understreger vigtigheden af et positivt arbejdsmiljø for at kunne være den bedste udgave af sig selv. 

En menneskelig tilgang til juraen

Miichael er også dybt engageret i lokalsamfundet, fra kulturtilbud til sportsaktiviteter. “Vi engagerer os i lokalmiljøet, kulturen og hvad der ellers rører sig inden for sportens verden,” fortæller han og forklarer, hvordan dette engagement hjælper med at forblive tæt på de mennesker og virksomheder, vi arbejder med og for. 

En af de mest betydningsfulde aspekter af Miichaels tilgang er hans fokus på den menneskelige side af juraen. Han er opmærksom på de følelser og kompleksiteter, der kan følge med juridiske udfordringer, især i vanskelige situationer som generationsskifter eller personlige kriser. “Når folk kommer til os, så står de ofte i en svær situation… Det er vores opgave at afkode dem og sige, hvad der er vigtigt her,” forklarer han. 

Miichael håber, at når han engang ser tilbage på sin karriere, vil han blive husket for at have skabt et arbejdsmiljø og en kultur, hvor balancen mellem arbejdsliv og privatliv er i fokus, og hvor alle, både medarbejdere og klienter, føler sig trygge og godt behandlet. “Når vi siger, vi er tæt på livet, så mener vi det” afslutter Miichael. 

Fortsæt læsningen

Se alle nyheder