Menu
Borch Advokater A/S Østre Havnevej 2. 4 sal, 5700 Svendborg Telefon: +45 62 21 01 01 CVR-nr. 29414610 post@borch-advokater.dk

Kom tæt på Katrine 

Katrine har formået at forene sin karriere som advokat med familielivet, takket være en arbejdsplads, der omfavner og udvikler det hele menneske.  

Læs Katrines historie om, hvordan det muligt for hende at være både en nærværende mor og en dygtig advokat. 

Hør Katrine fortælle sin historie

Afspil lydfil

Hør Katrine fortælle sin historie 

For mig betyder det meget at have muligheden for at være sammen med min familie - også i hverdagene. At jeg har eftermiddagen og aftenerne, hvor jeg kan fokusere på mine børn og være nærværende sammen med min familie

Plads til det hele menneske

I en verden, hvor balancen mellem det private liv og arbejdslivet ofte kan være svært at opnå, står Katrine som et eksempel på, hvordan vi hos Borch ønsker at omfavne det hele menneske, både professionelt og personligt.  

Katrine startede sin karriere hos os som studerende, tiltrukket af muligheden for at arbejde tæt på hjemmet og studielivet. Som advokatfuldmægtig og senere advokat, har Katrine fundet en arbejdsplads hos os, der respekterer hendes behov for at være en tilstedeværende mor og ægtefælle. “Jeg har valgt som advokat at blive hos Borch, fordi jeg har en stor familie… Og her kan jeg få mit familieliv og min fritid passet ind,” siger hun.  

Vores arbejdsmiljø står i kontrast til Katrines tidligere erfaringer på andre advokatkontorer, hvor konkurrencen var skarp, og balancen mellem arbejde og privatliv var svær at opretholde. “Jeg har tidligere arbejdet på et advokatkontor, hvor miljøet var et helt andet,” deler Katrine, og fremhæver, at hun hos Borch oplever en mere støttende arbejdskultur. 

Tryghed og menneskelig støtte

Katrine specialiserer sig indenfor privatretten, og arbejdet med dødsboer giver hende en særlig tilfredsstillelse, ikke kun professionelt men også menneskeligt. “Det er jo ofte arvinger, som er i en svær situation… Det giver mig en rigtig stor tilfredsstillelse i mit arbejde er, at jeg kan være med til at give dem tryghed,” forklarer hun.   

Hendes mentor, Michael, har spillet en væsentlig rolle i hendes faglige udvikling, hvor han har vist sig som en tålmodig og støttende person. “Det første indtryk af Michael, da jeg startede, var at døren var altid åben ind til ham… det har virkelig været med til at give mig noget ballast både karrieremæssigt, men også som person,” siger Katrine. 

Katrines historie er et eksempel på, hvordan vi hos Borch ønsker at omfavne det hele menneske. Vi tror på, at når man føler sig værdsat og får støtte i alle aspekter af livet, så er man bedre i stand til at yde sit bedste både i hjemmet og på arbejdet. Det er derfor, at vi er drevet af at omfavne og udvikle hele mennesker. 

Fortsæt læsningen

Se alle nyheder