Menu
Borch Advokater A/S Østre Havnevej 2. 4 sal, 5700 Svendborg Telefon: +45 62 21 01 01 CVR-nr. 29414610 post@borch-advokater.dk

Kom tæt på Nina

Nina har været advokatsekretær hos Borch siden 1988, og har været med hele vejen fra at være en lille, tæt sammentømret enhed til et firma med kontorer spredt over flere byer.

Læs Ninas historie om, hvorfor hun har valgt at være hos os i 36 år.

Alle kan jo have dårlige dage, men som udgangspunkt går jeg glad på arbejde og glad hjem igen - det har jeg gjort i 36 år.

36 år hos Borch Advokater

Nina har været advokatsekretær hos Borch siden 1988, og har været med hele vejen fra at være en lille, tæt sammentømret enhed til et firma med kontorer spredt over flere byer. Men selvom meget har ændret sig, er der noget, der for Nina altid har været konstant: frihed under ansvar og et stærkt fællesskab med kollegerne.

”Da jeg startede, var vi jo et lille kontor, og alle kendte hinanden rigtig godt. Der var en helt særlig samhørighed.”, fortæller Nina. Hun tilføjer, at selvom Borch i dag er vokset betydeligt, er der stadig et stærkt samarbejde på tværs af kontorerne: “Vi kan altid række ud til de andre kontorer, hvis der er noget, der brænder på – det samme gælder den anden vej”.

I sine mere end tre årtier hos Borch har Nina oplevet mange forandringer, først og fremmest teknologisk: “Da jeg startede, havde hele kontoret kun én computer, og i dag foregår næsten alt digitalt – det er efterhånden begrænset med fysisk papirarbejde på skrivebordene.”, fortæller hun.

 

Derfor er Nina blevet

Nina fremhæver særligt én ting, som ikke har ændret sig i de 36 år hun har været ansat, nemlig frihed: “Der er aldrig nogen, der har stillet spørgsmålstegn, hvis jeg har haft brug for at gå tidligt en dag. Det er bare noget vi aftaler indbyrdes på kontoret – den tillid var der før, og den er der også nu”.

En anden faktor, der har haft stor betydning gennem årene, er kollegaer. “Folk giver noget af sig selv”, siger Nina. Der er en følelse af fællesskab på kontoret, og det har gjort, at hun altid har været glad for at møde ind. “Alle kan jo have dårlige dage, men som udgangspunkt går jeg glad på arbejde og glad hjem igen – det har jeg gjort i 36 år”.

Det har altid været vigtigt for os at være tæt på lokalsamfundet, og med kontorer i blandt andet Rudkøbing er hjælpen aldrig langt væk. Det er noget, Nina oplever som en vigtig ting i sin hverdag. “Vi kender jo mange af de lokale her, og det er rart at se folk ansigt til ansigt. Der er stadig mange, der møder fysisk op på kontoret for at få hjælp til forskellige ting.”

Noget der har ændret sig helt generelt i samfundet, og som stadig er i udvikling, er synet på medarbejdernes trivsel. Det gælder også hos Borch, og det er en udvikling, som Nina har mærket. ”I dag er der et større fokus på, at det hele skal hænge sammen, og der bliver gjort plads til individuelle behov”.

Som virksomhed kan vi ikke opnå større anerkendelse, end at have en medarbejder som Nina, der har været hos os i 36 år – det er noget vi er stolte af.

Fortsæt læsningen

Se alle nyheder

01

Velkommen til Tugba

Tugba bringer masser af erfaring med sig inden for både privat- og erhvervsret. Hun skal hjælpe vores klienter med alt fra ægtepagter, testamenter og fremtidsfuldmagter til ejendomstransaktioner og lejeretlige spørgsmål.

02

Tæt på Frederikke

For mange studerende kan det være en udfordring at finde balancen mellem det intense pres fra studierne og arbejdspladsens forventninger. Læs Frederikkes historie om, hvordan hun får det hele til at gå op i en højere enhed.

03

Partner Michael Vestergaard runder 20 år hos Borch Advokater

I de sidste 20 år har Michael været en del af Borch Advokater. I den tid har virksomheden været igennem en stor udvikling – fra at være et lille kontor med en håndfuld medarbejdere, til nu at være en virksomhed med over 30 medarbejdere fordelt på fem lokationer.