Menu

Kontrakter og aftaler

BORCH ADVOKATER ER ET ERHVERVSKONTOR SOM HAR BRED ERFARING MED UDARBEJDELSE AF LEVERANDØRKONTRAKTER, KØBSAFTALER, SAMARBEJDSAFTALER mv. VI HAR UDFORMET ELLER GJORT OS ERFARINGER MED STORT SET ENHVER TYPE AF AFTALE INDEN FOR ERHVERVSRETTEN.

Aftaler inden for erhvervslivet er en af hjørnestenene i erhvervsretten. Området er derfor også en naturlig del af BORCH Advokaters rådgivning. Ikke bare i forbindelse med indgåelse eller udformning, men også i forbindelse med vurderingen af en given aftale, hvis der opstår samarbejdsvanskeligheder eller tvister.

Kontakt BORCH Advokater, hvis du ønsker at høre mere eller, hvis du står over for indgåelse af en ny aftale. Den indledende snak er altid gratis.

Hvis du oplever en konflikt med en samarbejdspartner eller en kunde f.eks. over en aftale eller et stykke arbejde, der er blevet leveret, er du altid velkommen til at drøfte problematikken med BORCH Advokater.

Vi kan som oftest hurtigt vurdere, om der er belæg for inddragelse af advokathjælp eller ej. 

Indtræder BORCH Advokater i sagen, gør vi det naturligvis med henblik på at finde den bedste løsning for dig eller din virksomhed.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.