Menu

Forretningsbetingelser og selskabsoplysninger

BORCH Advokater A/S
Ramsherred 2
5700 Svendborg
CVR: 29414610
Telefon: +45 62 21 01 01
E-mail: post@borch-advokater.dk

Hos BORCH Advokater er advokaterne beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet.

Alle advokaterne er omfattet af firmaets ansvarsforsikring og garantiordning tegnet hos HDI-Gerling Forsikring. Ansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed udøvet af BORCH Advokater uanset, hvor advokatvirksomheden udøves.

BORCH Advokater samarbejder med andre om ydelse af bistand efter aftale med klienten og giver på klientens anmodning oplysninger om de foranstaltninger, som BORCH Advokater har truffet for at undgå eventuelle interessekonflikter i den henseende.

Advokaterne hos BORCH Advokater er omfattet af Advokatsamfundets tilsyns- og disciplinærsystem og af reglerne om god advokatskik, jf. retsplejelovens § 126. Herudover gælder de advokatetiske regler. Reglerne for udøvelse af advokaterhvervet kan findes på Advokatsamfundets hjemmeside.

Hvis du er utilfreds med vores adfærd, sagsbehandling eller et evt. opkrævet honorar, kan du klage til Advokatnævnet, som er et uafhængigt klagenævn. Vi håber naturligvis, at du tager fat i os, inden du kontakter Advokatsamfundet, så vi sammen kan løse eventuelle uoverensstemmelser. Du kan læse mere og indgive klage på Advokatsamfundets hjemmeside (www.advokatsamfundet.dk).

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.