Corporate Social Responsibility

 


Forbrugere stiller stadig flere krav til den måde virksomheder opfører sig på, og der er en stigende tendens til at forbrugere også forventer, at virksomheder tager ansvar for deres lokalområder.

 

Vi forventer derfor også, at CSR bliver en større del af en virksomheds drift fremover. Derfor er rådgivning om CSR også en naturlig del af vores erhvervsrådgivning.

Corporate Social Responsibility (CSR)

 

Herudover er det også vores opfattelse, at mange virksomheder, som indgår kontrakter, hvor aftalepartens CSR-politik er indføjet i parternes aftale, ikke er opmærksom på, om virksomheden overhovedet kan opfylde CSR-politikken. Her er man på vej ud i problemer Hvis man f.eks. ikke overholder et CSR-vilkår om at man ikke må bruge ikke-overenskomst ansatte i udførelsen af en opgave, så kan det i princippet betyde, at aftaleparten kan ophæve aftalen. Det er derfor vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser omkring CSR. Både i forhold til om det kan give ens virksomhed en konkurrencemæssig fordel, men også i forhold til om virksomhedens samarbejdspartner har CSR-politikker, som ens virksomhed muligvis ikke kan opfylde.

 

Hvis du mangler inspiration til CSR, kan du læse mere her.

HUSK! Du er altid velkommen til at kontakte BORCH Advokater for en gratis og uforpligtende snak.

 

 

Kontakt os