KONTRAKTER OG AFTALER

 

BORCH advokater er et erhvervskontor som har bred erfaring med udarbejdelse af leverandørkontrakter, købsaftaler, samarbejdsaftaler. Vi har udformet eller gjort os erfaringer med stort set enhver type af aftale indenfor erhvervsretten.

 

Aftaler indenfor erhvervslivet er en af hjørnestenene indenfor erhvervsretten. Derfor er området også en naturlig del af BORCH Advokaters rådgivning. Ikke bare i forbindelse med indgåelse eller udformning af en aftale, men også i forbindelse med vurderinge af aftaler, hvis der opstår samarbejdsvanskeligheder eller tvister.
Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere eller, hvis du står overfor indgåelse af en ny aftale. Den indledende snak er altid gratis.

Hvis du oplever en konflikt med en samarbejdspartner eller en kunde. F.eks. over en aftale eller stykke arbejder, der er blevet leveret, er du altid velkommen til at drøfte problematikken med BORCH Advokater.

Den indledende snak er gratis, og vi kan som oftest hurtigt vurdere om der er belæg for inddragelse af advokathjælp eller ej. Indtræder BORCH Advokater i sagen gør vi det naturligvis med henblik på at finde den bedste løsning for dig eller din virksomhed.

Er du eller forventer du at blive stævnet kan med sindsro også overlade sagen til BORCH Advokater. Vi har betydelig erfaring med retssagsbehandling, herunder skønsforretning, og på kontoret har vi møderet for alle både landsret og højesteret.

Vil du vide mere?

Så HUSK at du altid er velkommen til at kontakte BORCH Advokater for en gratis og uforpligtende snak.

HUSK! Du er altid velkommen til at kontakte BORCH Advokater for en gratis og uforpligtende snak.

 

 

Kontakt os