Erhvervsejendomme og projektudvikling samt administration

 

Skal der handles eller bygges?

 

BORCH Advokater har medvirket til utallige overdragelser af fast ejendom indenfor både erhverv, udlejningsejendomme og landbrug.

 

Vi kender faldgruberne, og vi ved hvad der skal fokuseres på.

 

Særligt køb og salg af udlejningsejendomme er et af vores specialområder, og her har vi ikke alene mulighed for at rådgive om de juridiske aspekter, men også om de økonomiske, herunder om afkast og vurdering af lejeindtægter.

 

BORCH Advokater har også erfaring som rådgiver i forbindelse med projektering af byggerier, og hjælper også gerne i den forbindelse.

Træk på os, hvis du ønsker en rådgiver:

 

  • der har overblik,
  • men samtidig også har sans for detaljen,
  • der har kommercielle indsigt,
  • der tager ansvar

Ejendomme

BORCH Advokater har hjulpet utallige erhvervsudlejer og erhvervslejere i forbindelse med indgåelse af erhvervslejekontrakter, ligesom vi også har hjulpet utallige udlejere med lejekontrakter og andre forhold vedrørende boliglejemål

 

Lejelovgivningen er utrolig kompleks, og det er ikke nogen nem opgave at være udlejer i dagens Danmark. Man kan som udgangspunkt ikke bare fastsætte lejen, som man vil, og man skal også være utrolig opmærksom, når en lejer fraflytter.

 

Det er derfor vigtigt, at du som udlejer allierer dig med en rådgiver, som ikke bare har forstand på lejelovgivningen, men også de praktiske faldgruber, som man som udlejer skal være opmærksom på.

 

Det samme gør sig gældende for erhvervslejeren, og måske især for den erhvervslejer, som lejer for første gang.

 

Kontakt derfor BORCH Advokater, hvis du er i tvivl, og gerne inden lejekontrakten er underskrevet, fordi så er du mere sikker på, at du får det resultat, som du gerne vil have.

 

Administration BORCH Advokater administrerer en del lejemål for private udlejer, og vi hjælper også gerne dig. Vi har en bred erfaring med administration, og vi er derfor også medlem af Ejendomsforeningen Danmark. Det betyder bl.a. også at vi opfylder ejendomsforeningen etiske normer for administration.

 

Vores administration kan skrues sammen på mange forskellige måder alt afhængig af hvad dine ønsker er.

 

Vi kan altså tilbyde alt fra en full-service administration inkl. ind- og fraflytningssyn til en mindre version, hvor vi f.eks. blot kontrollerer huslejeindbetalinger og udsender forbrugsregnskaber.

 

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi administrerer også andelsboligforeninger og private ejerforeninger, så hvis du er repræsentant for en andelsboligforening eller en ejerforening, er du også velkommen til at kontakte os med henblik på et tilbud.

 

Husk du er altid velkommen til at kontakte os for en drøftelse. Det koster ikke noget.

HUSK! Du er altid velkommen til at kontakte BORCH Advokater for en gratis og uforpligtende snak.

 

 

Kontakt os