Menu

Bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesarbejde
En bestyrelse er den øverste ledelse i en organisation, en forening eller i et selskab.

Bestyrelsen er udgør det øverste ledelseslag i en virksomhed. Det er således bestyrelsen, der varetager den overordnede ledelse og som udstikker strategien for virksomheden. 

Det er altså vigtigt, at de personer, som fungerer som bestyrelsesmedlemmer er kompetente og har erfaring med bestyrelsesarbejde og strategisk ledelse. 

Hos BORCH Advokater har vi stor erfaring med virksomhedsdrift og bestyrelsesarbejde, så hvis du har ønske om et professionelt bestyrelsesmedlem, som også er juridisk velfunderet, er du velkommen til at kontakte os for en drøftelse af mulighederne.  

DIRIGENTROLLEN

Bestyrelsesarbejde er også afholdelse af virksomhedens  generalforsamling. Det er også her, at bestyrelsesmedlemmerne vælges. 

Det er derfor vigtigt, at generalforsamlingen foregår på en fornuftig måde, så alles interesser bliver tilgodeset. Velgennemførte generalforsamlinger kan give et godt billede af virksomheden. 

Hvis virksomheden er underlagt selskabsloven eller anden lovgivning, er det også vigtigt, at reglerne heri bliver overholdt, f.eks. i forhold til indkaldelse, da en tilsidesættelse af reglerne kan medføre, at beslutningen bliver ugyldig, hvilket kan få alvorlige konsekvenser.

BORCH Advokater deltager gerne i virksomhedens generalforsamling som dirigent eller som rådgiver for den enkelte kapitalejer eller medlem. På den måde sikrer I, at alt går rigtigt for sig, og at lovregler og vedtægter overholdes.

Med kontorets advokater i spidsen som dirigent, sikrer I jer således en neutral og upartisk dirigent, der kender reglerne for afholdelse af en generalforsamling, og som samtidig sikrer at forsamlingen vil blive ledt igennem drøftelserne på en saglig måde, hvor der vil blive plads til, at alle kan blive hørt.

 

Færdig18
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.